Susanne Siewers Christensen

Susanne Siewers Christensen

 
CEO og Partner
 
Tlf. 60 82 06 13
ssc@cphapps.dk

Som CEO i CPH Apps ApS sikrer Susanne Siewers Christensen, at vores platform leverer enestående værdi og funktionalitet til vores kunder. Hendes ekspertise inden for drift og projektledelse kombineret med hendes lidenskab for bæredygtighed gør hende til en uvurderlig leder i vores team.

Susanne har ansvaret for den daglige drift og er aktivt involveret i udviklingen af ESGInform. Med over 25 års erfaring inden for dataanalyse, databaseopbygning og virksomhedsdrift bidrager hun med en unik viden og indsigt i, hvordan ESG-rapportering kan leve op til de nødvendige krav, samtidig med at den er brugervenlig og funktionel.

Viden og passion. Det er opskriften

Copenhagen Apps er en virksomhed, der udvikler intelligent og brugervenlig software til danske virksomheder. Det gør vi ud fra et ønske om at skabe kvalitetssoftware, som alle kan bruge og have råd til.
Vores produkter er baseret på analyse, viden og indgående kendskab til det enkelte område. Alt bliver til i en produktiv og konstruktiv dialog med vores kunder, så vi bedst muligt kan hjælpe med at løse de udfordringer, virksomhederne står over for. Det kan både være interne barrierer eller dreje sig om eksterne krav fra eksempelvis EU.

Genvejen til den perfekte ESG-rapport. Helt enkelt


Indtast data
manuelt eller via API


Rapport genereres
i lækkert individuelt design
Se eksempel


Upload rapport
Til Erhvervs- og
Selskabsstyrelsen


Implementér
Indsatserne i
virksomheden

ESG Inform hjælper dig hele vejen. Du indtaster dine data og tal. Du udfærdiger din rapport, indsætter relevante grafer og grafik elementer. Du oploader dine tal til Erhverv- og Selskabsstyrelsen gennem et foruddefineret interface. Du får et overblik på, hvor dine indsatser skal ligge og du kan starte med at implementere det.