Genvejen til den perfekte ESG-rapport.
Helt enkelt

Nogle gør ESG til raketvidenskab.
Vi gør det stik modsatte

ESGinform hjælper dig hele vejen i mål. Du skal blot indtaste dine data, og baseret på disse tal kan du tilføje relevante grafer og grafiske elementer direkte i systemet.

Herefter uploader du dine oplysninger til Erhverv- og Selskabsstyrelsen gennem et foruddefineret interface. Rapporten giver dig et enkelt overblik over, hvor dine indsatser bør ligge, så du kan fokusere på at gøre en positiv indvirkning.


Indtast data
manuelt eller via API


Rapport genereres
i lækkert individuelt design
Se eksempel


Upload rapport
Til Erhvervs- og
Selskabsstyrelsen


Implementér
Indsatserne i
virksomheden

ESGinform passer til alle behov.
Hvad er dit?

ESGinform er din alt-i-en løsning til ESG-rapportering, der forener kravene i ESRS-standarderne og EU’s Green Deal-aftale. Uanset om du er en lille, mellemstor eller stor virksomhed, tilbyder vi en løsning, der passer til netop dit behov.

Basis

Basismodellen er designet til små og mellemstore virksomheder, der ønsker at integrere bæredygtighed i deres forretningspraksis. Med Basis modellen kan du benytte forskellige funktioner uden at være underlagt de lovmæssige rapporteringskrav.

Indeholder følgende funktioner:

  • Dataindsamling og beregning af CO2 aftryk ved hjælp af emissionsfaktorer (E)
  • Opsamling af data inden for Social og Governance (S og G)
  • Interessentanalyse
  • Dobbelt væsentlighedsanalyse
  • Målsætninger
  • Beskrivelse af politikker og FN’s verdensmål
  • Fremskrivningsberegninger
  • Mulighed for revisorpåtegning og ledelsesberetninger
  • Udfærdigelse af selve rapporten

 

Medium

Mediummodellen omfatter alle lovmæssige krav til CSRD/ESG-rapportering. Med denne model får du en mere uddybende udgave, som bl.a. giver dig adgang til FN’s delmål, ledelsesberetning, forretningsadfærd og due diligence.

Grande

Grandemodellen giver mulighed for at oprette flere rapporter for forskellige CVR-numre, ideel for revisorer og konsulenthuse. Den giver dig adgang til flere brugertyper, som bevirker at forskellige brugere kan administrere separate dele.

Medium og Grande modellerne tilbyder således flere detaljer, herunder CRSDDD og Corporate Governance-beskrivelser.

 

Tilkøb
For at imødekomme dine unikke behov tilbyder vi også tilkøbsmoduler, der giver dig mulighed for at lave specifikke kundeberegninger. Dine kunder kan dermed modtage præcise beregninger af deres CO2e-aftryk baseret på deres virksomhedsdata.

Effektiv datahåndtering
ESGinform gemmer automatisk alle indtastninger fra det foregående år, hvilket fjerner behovet for at genindtaste data. Denne funktion sparer tid og ressourcer, og gør det muligt at sammenligne og analysere jeres bæredygtighedspræstationer over tid. Ved at bevare tidligere års data kan I nemt identificere tendenser, områder til forbedring og udvikling af jeres bæredygtighedsindsats, som er med til at skabe en sammenhængende rapporteringsproces.

 

ESGInform er ikke bare en rapporteringsplatform – det er din vej til en mere bæredygtig og konkurrencedygtig fremtid.

Intuitivt og

brugervenligt til

fingerspidserne

ESGinform er opbygget i en logisk struktur, som følger de retningslinjer, der er givet af EU for ESG-rapportering. Der er en hjælpetekst funktion som guider dig igennem, hvad de enkelte områder lovmæssigt skal indeholde af information.