Nyheder

PureTech har vi hjulpet i mål!

31. juli 2024

Nu med ESG-rapporten i hånden!

Vi er glade for at kunne fortælle, hvordan vi har hjulpet PureTech ApS med at afslutte deres første omfattende ESG-rapport.

PureTech, der arbejder med spændende innovative hygiejne løsninger og miljøvenlige rengøringssystemer, har taget store skridt mod at fremme bæredygtighed og ansvarlig forretningspraksis.

Deres rengøringsmidler er 100% bionedbrydelige og miljøvenlige. Derudover er deres emballage genanvendelig, hvilket yderligere reducerer deres miljømæssige fodaftryk.

Men det er ikke kun miljøet, der drager fordel af PureTechs produkter; deres mere miljøvenlige forbedrer arbejdsmiljøet. Det mindsker sygefraværet blandt medarbejdere, da de ikke udsættes for skadelige stoffer.

 Ved hjælp af vores digitale platform, ESGinform, har vi kunnet støtte PureTech i at skabe en detaljeret og letforståelig ESG-rapport. Vi har gjort det muligt for PureTech at samle data og analysere om deres miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige tiltag på en enkel og effektiv måde. De kan nu sætte fremtidige mål for deres bæredygtige agenda og løbende følge op på disse mål.

 Resultatet er en færdig ESG-rapport, som ikke blot dokumenterer deres nuværende præstationer, men også skaber et stærkt fundament for fremtidig rapportering, da de kan genbruge dataet.

Den færdige rapport er nu også blevet givet videre til deres kunder, som bl.a. omfatter hoteller, der kan drage fordel af PureTechs bæredygtige rengøringsløsninger og forbedrede arbejdsforhold.

Som I kan se på billedet, er PureTech, med den nye ESG-rapport i hånden, nu bedre rustet til at kommunikere deres bæredygtige indsats til deres kunder og andre interessenter.

Vi glæder os til at følge med i fremtiden!