Nyheder

Vi er gået i luften

27. februar 2024

Vi er begejstrede for at lancere vores digitale softwareløsning og præsentere vores værktøj til enklere ESG-rapportering: ESGInform.

  • ESGInform er en avanceret og brugervenlig softwareplatform, der er skabt med det formål at forenkle og styrke ESG-rapporteringen for virksomheder i enhver branche. Med ESGInform håndterer vi alt forarbejdet i ESG-rapporteringen, så du kan fokusere på at gøre en positiv indvirkning.
  • Vores omfattende platform inkluderer interessentanalyse, fokusområder, udvikling af politikker i overensstemmelse med internationale standarder, FN’s verdensmål fremskrivningsscenarier, dataindsamling og beregning af emissionsfaktorer samt en intuitiv rapportgenerator.
  • Uanset om du er en lille startup eller en etableret virksomhed, er ESGInform det ideelle værktøj til at administrere, rapportere og demonstrere din virksomheds engagement i bæredygtighed på en effektiv og gennemsigtig måde. Tag kontrol over din ESG-rapportering og styrk din virksomheds bæredygtighedsprofil med ESGInform.

Her kan du læse om hvad en af vores kunder, Kim Friis fra PureTech ApS, udtaler sig om os. De er utrolig begejstrede for, at bruge ESGinform og de fordele, som det bringer til deres virksomhed og fremtidige arbejde med bæredygtighedstiltag. 

Han udtaler følgende:

“Vi har nu muligheden for at levere et delregnskab til vores kunder, så de kan se Puretechs grønne tiltag og CO2 aftryk.” Det gør, at vi hele tiden har et fokus på at forbedre os og blive grønnere.” 

Han supplerer efterfølgende med:

“At have adgang til et sådant effektivt værktøj er afgørende for at kunne måle vores indsats og forbedre vores bæredygtighedspraksis.” De beskriver samtidig i deres linkedin opslag, at de er glade for vores informative og inspirerende besøg. 

Vi siger mange tak for de fine ord fra PureTech og er meget beærede over at kunne hjælpe dem deres bæredygtighedstiltag. Herunder kan du se billedet fra vores virkelig spændende besøg hos PureTech (fra venstre Henning, Caroline, Susanne og Kim).