Henning Møller

Henning Møller

Partner

Tlf. 45 87 24 44
hm@cphapps.dk

Henning Møller, medstifter af CPH apps ApS som står bag ESGInform, har årtiers erfaring i forretningsudvikling og strategi. Han har en dyb forståelse for, hvordan virksomheder kan integrere ESG-rapportering i deres kerneforretning for at skabe en positiv samfunds- og miljøpåvirkning.

Han har ansvaret for softwareudviklingen af ESGInform og fungerer som virksomhedens IT-arkitekt. Med omfattende erfaring inden for softwareudvikling og branchekendskab, fra sin virksomhed Easyskat, leder Henning udviklingen af ESGInform med fokus på at skabe compliant, kundevendte og funktionelle løsninger til virksomheder i alle størrelser.

Viden og passion. Det er opskriften

Copenhagen Apps er en virksomhed, der udvikler intelligent og brugervenlig software til danske virksomheder. Det gør vi ud fra et ønske om at skabe kvalitetssoftware, som alle kan bruge og have råd til.
Vores produkter er baseret på analyse, viden og indgående kendskab til det enkelte område. Alt bliver til i en produktiv og konstruktiv dialog med vores kunder, så vi bedst muligt kan hjælpe med at løse de udfordringer, virksomhederne står over for. Det kan både være interne barrierer eller dreje sig om eksterne krav fra eksempelvis EU.

Genvejen til den perfekte ESG-rapport. Helt enkelt


Indtast data
manuelt eller via API


Rapport genereres
i lækkert individuelt design
Se eksempel


Upload rapport
Til Erhvervs- og
Selskabsstyrelsen


Implementér
Indsatserne i
virksomheden

ESG Inform hjælper dig hele vejen. Du indtaster dine data og tal. Du udfærdiger din rapport, indsætter relevante grafer og grafik elementer. Du oploader dine tal til Erhverv- og Selskabsstyrelsen gennem et foruddefineret interface. Du får et overblik på, hvor dine indsatser skal ligge og du kan starte med at implementere det.