Nyheder

Ny salgschef

5. august 2024

Ny Salgschef

Tor Svensson har tiltrådt stillingen som Salgschef hos CPH Apps ApS og vil udelukkende fokusere på vores applikation ESGinform.

Han vil fremover rette sin opmærksomhed mod de hurtigt voksende markeder i Danmark, EU, og Storbritannien, hvor vores danskudviklede applikation understøtter ESG-rapportering. Rapportering om bæredygtighed (ESG) er blevet obligatorisk i henhold til nye EU-direktiver for virksomheder med over 250 ansatte. Ny dansk lovgivning på området forventes snarest.

“ESGinform er den markedsledende applikation for den lovpåkrævede ESG-rapportering i Danmark. Vores kunder nyder godt af det i form af sparet tid og penge. Jeg ser frem til at forøge vores markedsandel,” siger Tor Svensson.

“Vi er begejstrede for, at Tor bliver en del af vores team, og vi ser frem til at bruge hans omfattende forretningserfaring til at vokse vores virksomhed både i Danmark og internationalt,” siger CEO Susanne Siewers Christensen.

Partner Henning Møller bekræfter: “Vores virksomhed er i en spændende vækstfase med vores applikationer fuldt funktionsdygtige og i overensstemmelse med selv fremtidig lovgivning og EU direktiver, så vi har brug for Tors energi og salgsekspertise i et stærkt voksende marked.”

Tor er Cand. Polit fra Københavns Universitet og har en MBA fra USA. Han har erfaring som Private & Investmentbanker i den internationale finanssektor, herunder som Vice President hos Merrill Lynch International Bank i London, hvor han også arbejdede for UBS. Hans karriere begyndte i Udenrigsministeriet og Nordea Bank. Senere blev han koncerndirektør for fund manager Gaiacorp A/S, hvis bidrag til bæredygtighed blev anerkendt af De Forenede Nationer (FN).

Desuden fungerer Tor som seniorrådgiver for en international velgørende organisation, der blandt andet arbejder med FN’s Verdensmål (Sustainable Development Goals – SDG). SDG’erne er integreret i ESGInform’s løsninger til ESG-rapportering.